Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865
Title: | Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави |
Authors: | Водовозов, А. Юлевич, Олена Іванівна Ulevich, Olena |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Водовозов А., Юлевич О. Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави // ΛΌГOΣ : збірник наукових праць. 2020. Вип. 1. С. 14-19. https://doi.org/10.36074/03.04.2020.v2.04 |
Abstract: | В роботі наведені основні етапи виготовлення обсмаженої кави, детально розглянуті процеси ферментації та обсмажування зерен, їх особливості і характер впливу на якість кінцевого продукту. Надано хімічний склад кавових зерен, охарактеризовано хімічні перетворення під час обсмажування та вплив їх на органолептичні особливості напою та на організм людини. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1696-Текст роботи-2700-1-10-20200404.pdf | 844,19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.