Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865
Title: Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави
Authors: Водовозов, А.
Юлевич, Олена Іванівна
Ulevich, Olena
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Водовозов А., Юлевич О. Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави // ΛΌГOΣ : збірник наукових праць. 2020. Вип. 1. С. 14-19. https://doi.org/10.36074/03.04.2020.v2.04
Abstract: В роботі наведені основні етапи виготовлення обсмаженої кави, детально розглянуті процеси ферментації та обсмажування зерен, їх особливості і характер впливу на якість кінцевого продукту. Надано хімічний склад кавових зерен, охарактеризовано хімічні перетворення під час обсмажування та вплив їх на органолептичні особливості напою та на організм людини.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1696-Текст роботи-2700-1-10-20200404.pdf844,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.