Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865
Назва: | Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави |
Автори: | Водовозов, А. Юлевич, Олена Іванівна Ulevich, Olena |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Водовозов А., Юлевич О. Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави // ΛΌГOΣ : збірник наукових праць. 2020. Вип. 1. С. 14-19. https://doi.org/10.36074/03.04.2020.v2.04 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі наведені основні етапи виготовлення обсмаженої кави, детально розглянуті процеси ферментації та обсмажування зерен, їх особливості і характер впливу на якість кінцевого продукту. Надано хімічний склад кавових зерен, охарактеризовано хімічні перетворення під час обсмажування та вплив їх на органолептичні особливості напою та на організм людини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1696-Текст роботи-2700-1-10-20200404.pdf | 844,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.