Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676
Назва: | Процеси і апарати харчових виробництв |
Автори: | Горбенко, Олена Андріївна Gorbenko, Elena Храмов, Микита Сергійович Khramov, Mykyta |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Процеси і апарати харчових виробництв : метод. реком. для виконання курсового проєкту здобувачами першого "Бакалаврського" рівня вищої освіти ОПП "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми здобуття вищої освіти / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов. Миколаїв : МНАУ, 2023. 27 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/14676 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
procesi-i-aparati-harchovih-virobnictv-kursovij-181-bakalav.pdf | 518,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.