Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17086
Назва: Вплив стану продовольчої стабільності у світі на тренди ресторанного бізнесу
Автори: Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник
Burkovskaia Anna, scientific director
Вершинін, М. П.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Вершинін М. П. Вплив стану продовольчої стабільності у світі на тренди ресторанного бізнесу // Майбутнє – аудит : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет конференції (м. Кривий Ріг, 15 січня 2024 р.). Кривий Ріг : Вид. Р.А. Козлов, 2024. С. 264-266.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17086
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
264-266.pdf537,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.