Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19036
Назва: Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів
Інші назви: Strategic priorities in the field of food safety
Автори: Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Viacheslav
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Курепін В. М. Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., (м. Харків, 5 листопада 2024 р.) / Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 516-518.
Короткий огляд (реферат): Концепція безпеки харчових продуктів, це складний процес харчового ланцюга, який починається на фермі та закінчується на столі у споживача. Безпека харчових продуктів, це гарантія того, що продукти не становлять небезпеки для споживача. Вони повинні готуватися або споживатися відповідно до передбачуваного виду використання
The concept of food safety is a complex process of the food chain, which begins on the farm and ends on the consumer's table. Food safety is the assurance that products do not pose a danger to the consumer. They must be prepared or consumed in accordance with the intended use
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19036
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
conf-05-11-24-tezy-516-517.pdf152,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.