Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19036
Назва: | Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів |
Інші назви: | Strategic priorities in the field of food safety |
Автори: | Курепін, Вячеслав Миколайович Kurepin, Viacheslav |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Курепін В. М. Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., (м. Харків, 5 листопада 2024 р.) / Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 516-518. |
Короткий огляд (реферат): | Концепція безпеки харчових продуктів, це складний процес харчового ланцюга, який починається на фермі та закінчується на столі у споживача. Безпека харчових продуктів, це гарантія того, що продукти не становлять небезпеки для споживача. Вони повинні готуватися або споживатися відповідно до передбачуваного виду використання The concept of food safety is a complex process of the food chain, which begins on the farm and ends on the consumer's table. Food safety is the assurance that products do not pose a danger to the consumer. They must be prepared or consumed in accordance with the intended use |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19036 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
conf-05-11-24-tezy-516-517.pdf | 152,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.