Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19036
Title: Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів
Other Titles: Strategic priorities in the field of food safety
Authors: Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Viacheslav
Issue Date: 2024
Citation: Курепін В. М. Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., (м. Харків, 5 листопада 2024 р.) / Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 516-518.
Abstract: Концепція безпеки харчових продуктів, це складний процес харчового ланцюга, який починається на фермі та закінчується на столі у споживача. Безпека харчових продуктів, це гарантія того, що продукти не становлять небезпеки для споживача. Вони повинні готуватися або споживатися відповідно до передбачуваного виду використання
The concept of food safety is a complex process of the food chain, which begins on the farm and ends on the consumer's table. Food safety is the assurance that products do not pose a danger to the consumer. They must be prepared or consumed in accordance with the intended use
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19036
Appears in Collections:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
conf-05-11-24-tezy-516-517.pdf152,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.