Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19036
Title: | Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів |
Other Titles: | Strategic priorities in the field of food safety |
Authors: | Курепін, Вячеслав Миколайович Kurepin, Viacheslav |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Курепін В. М. Стратегічні пріоритети у сфері безпеки харчових продуктів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей міжнар. наук.-практ. конф., (м. Харків, 5 листопада 2024 р.) / Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 516-518. |
Abstract: | Концепція безпеки харчових продуктів, це складний процес харчового ланцюга, який починається на фермі та закінчується на столі у споживача. Безпека харчових продуктів, це гарантія того, що продукти не становлять небезпеки для споживача. Вони повинні готуватися або споживатися відповідно до передбачуваного виду використання The concept of food safety is a complex process of the food chain, which begins on the farm and ends on the consumer's table. Food safety is the assurance that products do not pose a danger to the consumer. They must be prepared or consumed in accordance with the intended use |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19036 |
Appears in Collections: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
conf-05-11-24-tezy-516-517.pdf | 152,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.