Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022
Назва: Роль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарства
Автори: Кулешова, Г. М.
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Кулешова, Г. М. Роль трудових ресурсів у підвищенні конкурентоспроможності виноградарства. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2005. Т.9. Вип. 3(31). С. 90-97.
Короткий огляд (реферат): У статті акцентується увага на проведенні заходів щодо збереження трудових ресурсів у виноградарстві. Визначаються основні причини зменшення чисельності робітників і збільшення витрат праці на вирощуванні винограду. Запропоновано основні шляхи усунення цих причин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20022
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 3 (31).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2005_Vol. 9, No. 3-90-97.pdf305,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.