Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198
Назва: Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів
Автори: Бородай, В. П.
Пономаренко, Н. П.
Мельник, В. В.
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Бородай В. П., Пономаренко Н. П., Мельник В. В. Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 4(32). С. 154-161.
Короткий огляд (реферат): За результатами проведених досліджень із визначення показників якості і безпеки харчових яєць курей найбільш поширених в Україні кросів (органолептичних, фізико-морфологічних показників, вмісту вітамінів А, В2 , каротиноїдів у жовтку, вмісту токсичних елементів, пестицидів, мікотоксинів, антибіотиків, мікробіологічних показників, питомої активності радіонуклідів) встановлена їх відповідність існуючим нормативним документам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20198
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 4 (32).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2005-32-4-154-161.pdf322,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.