Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21415
Назва: | Ферментовані овочі в харчуванні людини |
Автори: | Одробинська, О. Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Одробинська О., Шевчук Н. Ферментовані овочі в харчуванні людини. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 122-123. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21415 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-122-123.pdf | 107,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.