Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р.) Миколаїв : МНАУ, 2025. 151 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Інформаційно-комунікаційні технології в ресторанному бізнесіПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Трач, О.
2025Роль штучного інтелекту у підвищенні клієнтського досвідуКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Папіровська, В.
2025Основні впровадження цифрових технологій в агробізнесіКушнірук Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk Viktor, scientific director; Ізбаш, В.
2025Інноваційні підходи та рекомендації щодо вдосконалення системи обслуговування туристів у ботеляхШикіна, О.В., науковий керівник; Харламова, В.
2025Можливості використання VR та AR у туристичному бізнесіГарбар, Галина Анатоліївна, науковий керівник; Harbar, Halina, scientific director; Марцинюк, К.
2025Інноваційні технології у сфері гастрономічного туризмуГарбар, Галина Анатоліївна, науковий керівник; Harbar, Halina, scientific director; Дзюба, М.
2025Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесіКушнірук, Віктор Степанович; Kushniruk, Viktor
2025Еко-готель як інноваційна концепція гостинностіГарбар, Галина Анатоліївна; Harbar, Halina
2025Сенсорна сумісність вин та інших напоїв з кулінарними рибними стравами та морепродуктамиФіль, М.
2025Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світіБанєва Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva Irina, scientific director; Негрей, А.
2025Наукові підходи в геронтологічному харчуванніЛебідь, С.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Ферментовані овочі в харчуванні людиниОдробинська, О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Технологія виробництва сиркових десертів з додаванням чорної смородини, чорниці та базилікуЄгорова, У.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Найпоширеніші дієти та їх особливостіПерило, В.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Вегетеріанські дієтиВакараш, О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Дитяче харчування: нові наукові підходиЧерноморець, І.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Веганство та його особливості в харчуванніТян, А.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Матча та її вплив на організм людиниКольцова, К.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Особливості детокс-дієтиКозлова, К.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2025Десерти у збалансованому харчуванніМатющенко, О.; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60