Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21313
Назва: | Оцінка ефективності роботи персоналу готельного бізнесу |
Інші назви: | Evaluating the effectiveness of hotel staff |
Автори: | Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник Kurepin, Vyacheslav, scientific director Піндера, Микола Володимирович Pindera, Mykola |
Ключові слова: | висока якість клієнти оцінка роботи готель готельний бізнес high quality clients performance evaluation hotel hotel business |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Піндера М. В. Оцінка ефективності роботи персоналу готельного бізнесу. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 24-26. |
Короткий огляд (реферат): | Основна мета діяльності Готельних підприємств, це надання послуг максимально високої якості. Якщо бізнес ставить високий рівень реалізації поставлених цілей, він настільки же ефективно буде ставитися до надання послуг. Готель - це живий організм, де співробітники цілодобово виконують свої обов'язки. The main goal of the Hotel enterprises is to provide services of the highest quality. If the business sets a high level of implementation of the set goals, it will be just as effective in providing services. The hotel is a living organism, where employees perform their duties around the clock. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21313 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-26-27.pdf | 108,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.