Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21328
Title: | Персоналізація послуг у гостинності: нові стратегії залучення клієнтів |
Other Titles: | Personalization of services in hospitality: new strategies for customer engagement |
Authors: | Курепін Вячеслав Миколайович, науковий керівник Kurepin, Vyacheslav, scientific director Іваненко, Владислав Олександрович Ivanenko, Vladyslav |
Keywords: | Індустрія гостинності людський фактор персоналізація послуг розуміння потреб Hospitality industry human factor service personalization understanding needs |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Іваненко В. О. Персоналізація послуг у гостинності: нові стратегії залучення клієнтів. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 135-137. |
Abstract: | Індустрія гостинності завжди була сферою, де людський фактор відігравав ключову роль, але сучасні технології та зміна очікувань клієнтів підняли персоналізацію послуг на новий рівень. Щоб не упускати нових тенденцій і можливостей, потрібно постійно спостерігати за змінами навколо The hospitality industry has always been a human-centric industry, but modern technology and changing customer expectations have taken personalization to a new level. To stay on top of new trends and opportunities, you need to constantly monitor the changes around you. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21328 |
Appears in Collections: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2025 Статті (Інженерно-енергетичний факультет) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-151-153.pdf | 110,1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.