Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21337
Назва: | Особливості надання послуг у чотиризіркових готелях |
Автори: | Шикіна, Ольга, науковий керівник Заваленко, А. |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Заваленко А. Особливості надання послуг у чотиризіркових готелях. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 18-20. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21337 |
Розташовується у зібраннях: | Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2025 збрник ГРС-18-20.pdf | 148,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.