Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21415
Title: Ферментовані овочі в харчуванні людини
Authors: Одробинська, О.
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2025
Citation: Одробинська О., Шевчук Н. Ферментовані овочі в харчуванні людини. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Миколаїв, 24-25 квітня 2025 р. Миколаїв : Миколаївський національний аграрний університет, 2025. С. 122-123.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21415
Appears in Collections:Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: формування національно-культурної ідентичності - 2025
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2025 збрник ГРС-122-123.pdf107,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.