Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22177
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2025-09-12T08:37:27Z-
dc.date.available2025-09-12T08:37:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШевчук Н. Оцінка якості глазурованих сирків з додавання сиропу меду, екстракту зеленого чаю, ромашки. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Коваленко Віталія Петровича: тези доповідей Всеукраїнської наук.-практ. конф., м. Херсон, 19 вересня 2024 р. Кропивницький : ХДАЕУ, 2024. С. 70-72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22177-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОцінка якості глазурованих сирків з додавання сиропу меду, екстракту зеленого чаю, ромашкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70-72.pdf245,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.