Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22177
Назва: Оцінка якості глазурованих сирків з додавання сиропу меду, екстракту зеленого чаю, ромашки
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Шевчук Н. Оцінка якості глазурованих сирків з додавання сиропу меду, екстракту зеленого чаю, ромашки. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Коваленко Віталія Петровича: тези доповідей Всеукраїнської наук.-практ. конф., м. Херсон, 19 вересня 2024 р. Кропивницький : ХДАЕУ, 2024. С. 70-72.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22177
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
70-72.pdf245,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.