Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22177
Title: Оцінка якості глазурованих сирків з додавання сиропу меду, екстракту зеленого чаю, ромашки
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2024
Citation: Шевчук Н. Оцінка якості глазурованих сирків з додавання сиропу меду, екстракту зеленого чаю, ромашки. Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва України в умовах Євроінтеграції: до дня пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка Коваленко Віталія Петровича: тези доповідей Всеукраїнської наук.-практ. конф., м. Херсон, 19 вересня 2024 р. Кропивницький : ХДАЕУ, 2024. С. 70-72.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22177
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
70-72.pdf245,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.