Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22180
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.contributor.authorШкулєпова, Я.-
dc.date.accessioned2025-09-12T10:59:58Z-
dc.date.available2025-09-12T10:59:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПетрова О. І., Шевчук Н. П., Шкулєпова Я. М. Удосконалення технології виробництва соусів. Current trends in scientific research development : The 5th International scientific and practical conference, December 12-14, 2024. BoScience Publisher, Boston, USA. 2024. С. 92-99.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22180-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва соусівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
92-99.pdf445,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.