Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22180
Назва: | Удосконалення технології виробництва соусів |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Шкулєпова, Я. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Петрова О. І., Шевчук Н. П., Шкулєпова Я. М. Удосконалення технології виробництва соусів. Current trends in scientific research development : The 5th International scientific and practical conference, December 12-14, 2024. BoScience Publisher, Boston, USA. 2024. С. 92-99. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22180 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
92-99.pdf | 445,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.