Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22180
Title: Удосконалення технології виробництва соусів
Authors: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Шкулєпова, Я.
Issue Date: 2024
Citation: Петрова О. І., Шевчук Н. П., Шкулєпова Я. М. Удосконалення технології виробництва соусів. Current trends in scientific research development : The 5th International scientific and practical conference, December 12-14, 2024. BoScience Publisher, Boston, USA. 2024. С. 92-99.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22180
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
92-99.pdf445,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.