Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22513| Title: | Технологія продуктів забою тварин |
| Authors: | Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Технологія продуктів забою тварин : методичні рекомендації для виконання практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22513 |
| Appears in Collections: | H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| kalinichenko-tpzt-204-bak-prakt.pdf | 1,04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.