Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22652Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Rukavytsia, D. | - |
| dc.contributor.author | Каратєєва, Олена Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Karateeva, Helena | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-27T11:13:34Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-27T11:13:34Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Rukavytsia D., Karatіeіeva O. Fermentation activity of various strains of microorganisms in yogurt production. The driving force of science and trends in its development : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the IX International Scientific and Theoretical Conference, November 7, 2025. Strasbourg, French Republic: International Center of Scientific Research. P. 69-73. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22652 | - |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.title | Fermentation activity of various strains of microorganisms in yogurt production | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 69-73.pdf | 538,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.