Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22652
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorRukavytsia, D.-
dc.contributor.authorКаратєєва, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorKarateeva, Helena-
dc.date.accessioned2025-11-27T11:13:34Z-
dc.date.available2025-11-27T11:13:34Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationRukavytsia D., Karatіeіeva O. Fermentation activity of various strains of microorganisms in yogurt production. The driving force of science and trends in its development : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the IX International Scientific and Theoretical Conference, November 7, 2025. Strasbourg, French Republic: International Center of Scientific Research. P. 69-73.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22652-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleFermentation activity of various strains of microorganisms in yogurt productionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
69-73.pdf538,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.