Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22652| Назва: | Fermentation activity of various strains of microorganisms in yogurt production |
| Автори: | Rukavytsia, D. Каратєєва, Олена Іванівна Karateeva, Helena |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Rukavytsia D., Karatіeіeva O. Fermentation activity of various strains of microorganisms in yogurt production. The driving force of science and trends in its development : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the IX International Scientific and Theoretical Conference, November 7, 2025. Strasbourg, French Republic: International Center of Scientific Research. P. 69-73. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22652 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 69-73.pdf | 538,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.