Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953
Title: | Кількісні та якісні показники м’ясної продуктивності молодняку свиней за різних поєднань |
Other Titles: | Quantitative and quality indexes of the meat productivity to the sapling/pl of pigs at different combinations |
Authors: | Калиниченко, Галина Іванівна Кислинська, Алла Ігорівна Kalinichenko, Halina Kislinskaya, Alla |
Keywords: | велика біла порода угорської селекції дюрок п’єтрен ландрас червона білопояса порода чистопородний молодняк large white breed of the Hungarian selection |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Калиниченко Г. І. Кількісні та якісні показники м’ясної продуктивності молодняку свиней за різних поєднань / Г. І. Калиниченко, А. І. Кислинська // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції Житомирського національного агроекологічного університету. – Житомир, 2019. – С. 126-132. |
Abstract: | В статті наведено дані щодо результатів оцінки м’ясних якостей чистопородного молодняку свиней великої білої породи угорської селекції та їх помісей із спеціалізованими м’ясними породами, яких розводять в Україні. To the article the estimations of meat qualities given in relation to results are driven of pure breed to the sapling/pl of pigs of large white breed of the Hungarian selection and their cross-breeds with the specialized meat breeds, that conduct in Ukraine. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
127-133.pdf | 606,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.