Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953
Title: Кількісні та якісні показники м’ясної продуктивності молодняку свиней за різних поєднань
Other Titles: Quantitative and quality indexes of the meat productivity to the sapling/pl of pigs at different combinations
Authors: Калиниченко, Галина Іванівна
Кислинська, Алла Ігорівна
Kalinichenko, Halina
Kislinskaya, Alla
Keywords: велика біла порода угорської селекції
дюрок
п’єтрен
ландрас
червона білопояса порода
чистопородний молодняк
large white breed of the Hungarian selection
Issue Date: 2019
Citation: Калиниченко Г. І. Кількісні та якісні показники м’ясної продуктивності молодняку свиней за різних поєднань / Г. І. Калиниченко, А. І. Кислинська // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції Житомирського національного агроекологічного університету. – Житомир, 2019. – С. 126-132.
Abstract: В статті наведено дані щодо результатів оцінки м’ясних якостей чистопородного молодняку свиней великої білої породи угорської селекції та їх помісей із спеціалізованими м’ясними породами, яких розводять в Україні.
To the article the estimations of meat qualities given in relation to results are driven of pure breed to the sapling/pl of pigs of large white breed of the Hungarian selection and their cross-breeds with the specialized meat breeds, that conduct in Ukraine.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
127-133.pdf606,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.