Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953
Назва: Кількісні та якісні показники м’ясної продуктивності молодняку свиней за різних поєднань
Інші назви: Quantitative and quality indexes of the meat productivity to the sapling/pl of pigs at different combinations
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна
Кислинська, Алла Ігорівна
Kalinichenko, Halina
Kislinskaya, Alla
Ключові слова: велика біла порода угорської селекції
дюрок
п’єтрен
ландрас
червона білопояса порода
чистопородний молодняк
large white breed of the Hungarian selection
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Калиниченко Г. І. Кількісні та якісні показники м’ясної продуктивності молодняку свиней за різних поєднань / Г. І. Калиниченко, А. І. Кислинська // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції Житомирського національного агроекологічного університету. – Житомир, 2019. – С. 126-132.
Короткий огляд (реферат): В статті наведено дані щодо результатів оцінки м’ясних якостей чистопородного молодняку свиней великої білої породи угорської селекції та їх помісей із спеціалізованими м’ясними породами, яких розводять в Україні.
To the article the estimations of meat qualities given in relation to results are driven of pure breed to the sapling/pl of pigs of large white breed of the Hungarian selection and their cross-breeds with the specialized meat breeds, that conduct in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
127-133.pdf606,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.