Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953
Назва: | Кількісні та якісні показники м’ясної продуктивності молодняку свиней за різних поєднань |
Інші назви: | Quantitative and quality indexes of the meat productivity to the sapling/pl of pigs at different combinations |
Автори: | Калиниченко, Галина Іванівна Кислинська, Алла Ігорівна Kalinichenko, Halina Kislinskaya, Alla |
Ключові слова: | велика біла порода угорської селекції дюрок п’єтрен ландрас червона білопояса порода чистопородний молодняк large white breed of the Hungarian selection |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Калиниченко Г. І. Кількісні та якісні показники м’ясної продуктивності молодняку свиней за різних поєднань / Г. І. Калиниченко, А. І. Кислинська // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції Житомирського національного агроекологічного університету. – Житомир, 2019. – С. 126-132. |
Короткий огляд (реферат): | В статті наведено дані щодо результатів оцінки м’ясних якостей чистопородного молодняку свиней великої білої породи угорської селекції та їх помісей із спеціалізованими м’ясними породами, яких розводять в Україні. To the article the estimations of meat qualities given in relation to results are driven of pure breed to the sapling/pl of pigs of large white breed of the Hungarian selection and their cross-breeds with the specialized meat breeds, that conduct in Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5953 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
127-133.pdf | 606,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.