Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931
Назва: Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури
Інші назви: Modern technologies of production of cooked sausages of different recipes
Автори: Сморочинський, О.М.
Smorochinsky, A. M
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Корж, А. В.
Korzsh, A. V
Юзюк, Т. В.
Yuziuk, T. V.
Мащенко, І. О.
Mashchenko, I. A.
Ключові слова: м’ясна сировина
жиро-білкові емульсії
стабілізувальні суміші
ковбасні вироби
технологія
термічне оброблення
якість продукції
meat raw material
fat-protein emulsions
stabilizing mixtures
sausage wares
technology
heat treatment
product quality
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Сучасні технології виробництва варених ковбас різної рецептури / [О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, А. В. Корж та ін.] // Таврійський науковий вісник. – Херсон, 2019. – Вип. 105. – С. 186–191.
Короткий огляд (реферат): У статті викладено порівняльні характеристики виробництва трьох найменувань варених ковбас за сучасних технологій термічного оброблення з використанням м’яса яловичини, свинини, птиці, жиро-білкових емульсій та стабілізувальних сумішей
The article describes the comparative characteristics of the production of three names of cooked sausages using modern technologies of heat treatment using beef, pork, poultry, greasy protein emulsions and stabilizing mixtures
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6931
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32.pdf433,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.