Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020 Collection home page
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 18 – 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. – Миколаїв : МНАУ, 2020. – 266 с.
У збірнику публікуються матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка відбулася 18-20березня 2020 р. на базі Миколаївського національного аграрного університету. Робота конференції проходила за напрямами: інноваційні технології вирощування та переробки продукції овочівництва; оптимізація асортименту плодово-ягідних культур для переробної промисловості; сучасні системи технологій переробки та зберігання плодоовочевої продукції; обліково- фінансове забезпечення розитку плодоовочівництва та економічні аспекти вирощування переробки і зберігання продукції плодоовочівництва. Зміст матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції є точкою зору авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію організаційного комітету конференції.
Редакційна колегія:
Дробітько А. В. – канд. с.-г. наук, доцент
Новіков О. Є. - д-р екон. наук, доцент,
Кузьома В. В. – канд. екон. наук, доцент,
Біліченко О. С. – канд. екон. наук, доцент,
Самойленко М. О. – д-р с.-г. наук, професор
Шевченко І. В. – д-р с.-г. наук, професор
Дудяк І. Д. – канд. с.-г. наук, доцент
Нікончук Н. В. – канд. с.-г. наук, доцент
Федорчук В. Г. – канд. с.-г. наук, доцент