Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629
Назва: | Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006 |
Інші назви: | Estimation of quality and description of defects of grain and to bread concordantly DSTU 4583:2006 |
Автори: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Starodubets, Aleksey, scientific director Сотніченко, А. В. Sotnichenko, А. |
Ключові слова: | ДСТУ 4583:2006 ДСТУ 3768-98 дефект оцінка якості характеристика умови зберігання стандарти DSTU 4583: 2006 DSTU 3768-98 defect estimation of quality description terms of storage standards |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто та досліджено сучасний метод вироблення хлібобулочних виробів згідно ДСТУ 4583:2006 виготовлення хлібу та виробів с житнього та житньо-пшеничного борошна, якісна оцінка продукції, категорії дефектів та їх причини виникнення та способи їх уникнення. In the article the modern method of making of bakegoodss is considered and investigational concordantly DSTU 4583:2006 making to bread and wares of с rye and mixtures of rye and wheat flour, quality estimation of products, category of defects and their reason of origin and methods of their avoidance. |
Опис: | Сотніченко А. В. Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006 // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 213-219. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
213-219.pdf | 628,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.