Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
Назва: | Технологія виробництва борошна, крупи і комбікорму |
Автори: | Дудяк, Іван Дмитрович Dudyak, Ivan |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва борошна, крупи і комбікорму : метод .реком. для вивчення дисципліни і виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 201 "Агрономія" заочної форми навчання / уклад. І. Д. Дудяк. Миколаїв : МНАУ, 2021. 36 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-boroshna-krupi-i-kombikormu.pdf | 463,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.