Перегляд зібрання за групою - Автори Петрова, Олена Іванівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 18 до 37 із 83 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Scientific rationale for the use of poppy seeds in the production of curd productsПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Bolgova, N. V.; Болгова, Наталія Вікторівна; Губа, Світлана Олександрівна; Huba, S. O.; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Sokolenko, V.; Доденко, Андрій Володимирович; Dodenko, A.
2021Technology Development Of Fatty Acids Obtaining From Soapstok Using SaponificationПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Kunitsia, Ekaterina; Sytnik, Natalia; Kalyna, Viktoriia; Petukhova, Olena; Ostapov, Kostiantyn; Ishchuk, Volodymyr; Saveliev, Dmytro; Kovalova, Tetiana; Kostyrkin, Oleg
2023Using organic nitrogen fertilisers to improve soil health and increase yieldsКачанова, Тетяна Володимирівна; Kachanova, Tatiana; Манушкіна, Тетяна Миколаївна; Manushkina, Tetyana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Shahini, Shpend
2021А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбасСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2020Аналіз небезпечних факторів та ризиків при виготовленні виробів із м’яса птиціСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Єфіменко, Аліна Сергіївна; Yefimenko, Alina Serhiivna
2023Біологічно активні речовини в харчових технологіяхПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2017Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбасПетрова, Олена Іванівна; Петрова, Елена Ивановна; Petrova, Olena; Трибрат, Руслан Олександрович; Трибрат, Руслан Александрович; Tribrat, Ruslan; Сморочинський, Олександр Михайлович; Smorochinsky, A.; Сморочинский, Александр Михайлович
2022Виробнича (переддипломна) практикаПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2020Виробнича практикаПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Petrova, Olena; Петрова, Олена Іванівна; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Aleksandr
2023Виробнича практикаТрибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
2018Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинцівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Pіdpala, Tetyana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2014Відгодівельні та забійні якості молодняку свиней за різних поєднаньКалиниченко, Галина Іванівна; Коваль, Ольга Анатоліївна; Петрова, Олена Іванівна; Кислинська, Алла Ігорівна; Калиниченко, Галина Ивановна; Коваль, Ольга Анатольевна; Петрова, Елена Ивановна; Кислинская, Алла Игоревна; Kalinichenko, Galyna; Koval, Olga; Petrova, Olena; Kislinskaya, Alla
2021Дослідження оптимізованої технології виробництва олії соняшникової та якісних показників продукціїПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Petrova; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla
2020Забезпечення якості сирокопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Сморочинський, О. М.; Smorochinsky, A. M.; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Берсан, О. Д.; Berson, O. D.
2022Кулінарна етнологіяШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2023Кулінарна етнологіяШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2019М'ясна продуктивність бугайців молочних порід, вирощених за інтенсивної технологіїПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2020Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології"Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2022Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної дипломної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр», освітня спеціальність 181 – «Харчові технології»Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2023Моделювання технологічних системи харчових виробництвТрибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla