Кваліфікаційні роботи студентів МНАУ Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 309
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Технологія виробництва хліба «Бородинський» в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод»Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник; Podpalaya Tatiana, scientific director; Шишкіна, Н. Д.
2021Технологія виробництва равіолі в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського районуСтріха Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha Ludmila, scientific director; Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник; Danylchuk Galina, scientific director; Фаріонова, К. Ю.
2021Технологія виробництва м’ясних снеків в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського районуPetrova Olena, scientific director; Петрова Олена Іванівна, науковий керівник; Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник; Danylchuk Galina, scientific director; Ротару, Р. М.
2021Технологія виробництва млинців в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського районуPetrova Olena, scientific director; Петрова Олена Іванівна, науковий керівник; Проскура, В. М.
2021Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. МиколаївStrikha Ludmila, scientific director; Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Погорєлова, А. О.
2021Технологія виробництва корейки в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. МиколаївСтріха Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha Ludmila, scientific director; Підбережник, В. В.
2021Технологія виробництва грудинки в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. МиколаївСтріха Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha Ludmila, scientific director; Галаєва, І. В.
2021Технологія виробництва крабових паличок в умовах «Терновський переробний комбінат» м. МиколаївПетрова Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova Olena, scientific director; Пахомова, А. О.
2021Технологія виробництва бубликів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. МиколаївТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat Ruslan, scientific director; Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник; Danylchuk Galina, scientific director; Нестеренко, О. О.
2021Технологія виробництва м'яких сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»Стріха Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha Ludmila, scientific director; Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник; Danylchuk Galina, scientific director; Мацелюк, І. В.
2021Технологія виробництва варено-копчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. МиколаївСтріха Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha Ludmila, scientific director; Манюх, Н. В.
2021Технологія виробництва Бірміксу в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. МиколаївПідпала Тетяна Василівна, науковий керівник; Podpalaya Tatiana, scientific director; Луценко, І. Г.
2021Технологія виробництва голубців в умовах ФОП «БАБАЄВ А.В» м. МиколаївPetrova Olena, scientific director; Петрова Олена Іванівна, науковий керівник; Кужілко, А. П.
2021Технологія виробництва сосисок в умовах СТ «Терновський переробний комбінат» м. МиколаївPetrova Olena, scientific director; Петрова Олена Іванівна, науковий керівник; Коврига, Т. О.
2021Технологія виробництва панірованих напівфабрикатів в умовах умовах ФОП «БЕРЕСТОВА О.В.» м. МиколаївТрибрат Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat Ruslan, scientific director; Крамаренко Олександр Сергійович, науковий керівник; Kramarenko Alexander, scientific director; Здоровець, М. В.
2021Технологія виробництва чебуреків в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Вітовського районуPetrova Olena, scientific director; Петрова Олена Іванівна, науковий керівник; Заболотна, Ю. Ю.
2021Технологія виробництва сирокопчених ковбас в умовах ПП «МАЛИЦЬКИЙ» м. МиколаївСтріха Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha Ludmila, scientific director; Єліневський, В. В.
2021Технологія виробництва питного молока в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУДДЕВЕЛОПМЕНТ»Підпала Тетяна Василівна, науковий керівник; Podpalaya Tatiana, scientific director; Доля, К. В.
2021Технологія виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «АЛИМАНИКА» м. МиколаївСтріха Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha Ludmila, scientific director; Петренко, В. А.
2021Технологія виробництва плавлених сирів в умовах Новоодеська філія ТОВ «ФУД ДЕВЕЛОПМЕНТ»Petrova Olena, scientific director; Петрова Олена Іванівна, науковий керівник; Данильчук Галина Анатоліївна, науковий керівник; Danylchuk Galina, scientific director; Бубнова, В. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 281 до 300 з 309