Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 345
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Технологія виробництва йогуртів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» м. МиколаївТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2023Технологія виробництва кондитерських виробів в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. МиколаївТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Галущак, Т.
2023Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова ОдесаТрибрат, Руслан Олександрович, науковий керівник; Tribrat, Ruslan, scientific director; Гавріков, Ю.
2023Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Миколаївського районуШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Врадій, Я.
2023Технологія виробництва м’ясних продуктів в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Волосюк, Ю.
2023Технологія виробництва рибних консервів в умовах ТОВ «Миколаїврибпром» м. Нова ОдесаЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Войнова, А.
2023Технологія виробництва сирків в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»Шевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Водовозов, А.
2023Технологія виробництва м’ясних чипсів в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївЗюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник; Ziuzko, Alla, scientific director; Богославець, В.
2023Технологія виробництва напівфабрикатів з тіста в умовах ФОП «Бабаєв А.В.» м. МиколаївШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Аваліані, І.
2023Вплив основних процесів системи НАССР на якість м’ясної сировини в умовах ТОВ «АлиманикаТимофіїв, М. М., науковий керівник; Чебаненко, Т.
2023Повірка водолічильників на місцях експлуатації умовно прохідного діаметру DN 10-15 ДП «Миколаївстандартметрологія» м. МиколаївТимофіїв, М. М., науковий керівник; Саражан, Б.
2023Розроблення методики проведення внутрішніх аудитів в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Редько, О.
2023Оцінка якості виробництва напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алиманика» м. МиколаївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Нестеренко, А.
2023Дослідження ефективності роботи системи НАССР в умовах молокопереробного заводу ПрАТ «Лакталіс-МиколаївТимофіїв, М. М., науковий керівник; Малишева, Я.
2023Методи контролю якості керамічної цегли в умовах ДП «Санта-Петрівка»Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Макаровська, І.
2023Аналіз ризиків та критичних контрольних точок при виробництві меду в умовах ФГ «ГРОМАДА» Миколаївської областіПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Лісовський, К.
2023Експертиза меду та способи його фальсифікації в умовах ФГ «ГРОМАДА»Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Лісовський, В.
2023Впровадження системи управління безпечністю хлібобулочної продукції в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. МиколаївПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Кулина, А.
2023Метрологічна повірка теплолічильників в умовах ДП «Миколаївстандартметрологія» м. МиколаївБолодурін, Володимир Вадимович, науковий керівник; Кривович, В.
2023Використання стандартизованих методів оцінки якості зерна в умовах АФ «Сади України»Тимофіїв, М. М., науковий керівник; Каратєєв, А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 345