Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2021. Вип. 1 (16) Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Показники росту та рoзвитку тварин – резерв мясної продуктивностіКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Пшеничний, О. В.; Pshenychyi, O.
2021Морфофункціональні властивості вим’я корів української червоної молочної породиКитаєва, Алла Павлівна, науковий керівник; Kitaeva, Alla, scientific director; Петрова, Ю. В.; Petrova, Y.
2021Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Папіровник, А. О.; Papirovnik, A.
2021Шляхи модифікації антибіотиків для подолання резистентностіКравченко, Олена Олександрівна, науковий керівник; Kravchenko, Helen, scientific director; Орищенко, А. О.; Orishchenko, A.
2021Аналіз якісних показників сирокопчених ковбасПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Михайліченко, Г. С.; Michailichenko, S.
2021Дослідження режимів заморожування м’ясних напівфабрикатівПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Мельниченко, Д. С.; Melnichenko, D.
2021Сервіс-період та фактори впливуКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Мартинов, Є. В.; Martynov, E.
2021Відтворювальні якості свиноматок різного вікуКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Кушнірук, Н. С.; Kushiruk, N.
2021Біологічні та морфологічні особливості Echinococcus granulosus від різних проміжних хазяїв в умовах Миколаївської областіЛумедзе, Імін Халідович, науковий керівник; Lumedze, Imin, scientific director; Краснов, В. В.; Krasnov, V.
2021Оцінка якісних показників насіння ріпаку та сої за вологістю та засміченістюЛюта, Ірина Миколаївна, науковий керівник; Lyuta, Iryna, scientific director; Кравченко, О. О.; Kravchenko, O.
2021Організація інтенсивної технології відтворення свиней в умовах племзаводуМельник, Володимир Олександрович, науковий керівник; Melnik, Vladimir, scientific director; Козуб, Д. Р.; Kozub, D.; Погоріла, М. В.; Pogorila, M.
2021Оцінка м’ясної продуктивності перепелів в умовах домашнього господарстваПатрєва, Людмила Семенівна, науковий керівник; Patreva, Ludmila, scientific director; Катілов, Д. Б.; Katilov, D.
2021Можливість застосування концепції ХАССП при виробництві м’ясаПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Катеринюк, О. А.; Kateryniuk, O.
2021Вплив концентратної годівлі на тривалість та інтенсивність використання основних свиноматокКравченко, Олена Олександрівна, науковий керівник; Kravchenko, Helen, scientific director; Івахненко, Т. В.; Ivakhnenko, T.
2021Пробіотичні препарати у свинарствіЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich, Olena, scientific director; Дзюб, Я. М.; Dziub, Y.
2021Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лініїПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник; Petrova, Olena, scientific director; Гава, І. І.; Gava, I.
2021Дослідження якісних показників варених ковбас, збагачених рослинною сировиноюСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник; Strikha, Ludmila, scientific director; Вороніна, В. В.; Voronina, V.
2021Етнічні та традиційні кисломолочні продукти світу як сучасна тенденція розвитку інновацій у молочній галузіЮлевич, Олена Іванівна, науковий керівник; Ulevich, Olena, scientific director; Бондарчук, В. О.; Bondarchuk, V.
2021Зв'язок живої маси ягнят при народженні та багатоплідності вівцематок з лінійною приналежністю тваринКириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник; Kyrychenko, Viktor, scientific director; Абрамов, С. А.; Abramov, S.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 19 of 19