Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 Collection home page

Logo

Конференцію зареєстровано в УкрІНТЕІ (посвідчення № 51 від 18.01. 2022 р).



Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. 65 с.


Редакційна колегія:

Дробітько А. В. – доктор сільськогосподарських наук, доцент

Самойленко М. О. – доктор сільськогосподарських наук, професор

Нікончук Н. В. – кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Федорчук В. Г.– кандидат сільськогосподарських наук, доцент


У збірнику публікуються матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка відбулася 17 листопада 2022 р. на базі Миколаївського національного аграрного університету.

Робота конференції проходила за напрямами: інноваційні технології вирощування та переробки продукції овочівництва; оптимізація асортименту плодово- ягідних культур для переробної промисловості; сучасні системи технологій переробки та зберігання плодоовочевої продукції; обліково-фінансове забезпечення розвитку плодоовочівництва та економічні аспекти вирощування переробки і зберігання продукції плодоовочівництва.

Зміст матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції є точкою зору авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію організаційного комітету конференції.

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 25
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Державна підтримка вирощування сільськогосподарських культур у НімеччиніБіліченко, Олександр Степанович; Bilichenko, Alexander; Барбалат, А. Ф.; Barbalat, A.
2022Автоматизація системи управління ланцюжками поставок у плодоовочевому бізнесіКурепін, Вячеслав Миколайович; Kurepin, Vyacheslav Nikolaevich
2022Економічне значення та екологізація технологій вирощування суниці садової Fragari × Ananassa DuchМанушкіна, Тетяна Миколаївна; Manushkina, Tetyana; Самойленко, Микола Олександрович; Samoylenko, Mykola
2022Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людиниЛенчук, Анастасія; Lenchuk, Anastasiia; Виговська, Тетяна; Vyhovska, Tetiana
2022Технологія приготування ефірної олії коріандруФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Ізбаш, В. М.; Izbash, V.
2022Виготовлення ефірної олії з трояндиФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Морозова, А. Р.; Morozova, A
2022Технологія приготування томатного соку, пастиФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Багинська, Д. В.; Bahynska, D.
2022Визначення рівня якості плодів “Мавпячого персика”Федорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Савченко, С. В.; Savchenko, S.
2022Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищіКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Піндера, Миколай Володимирович; Pinderа, Mykolay
2022Морфологічні та біологічні особливості і репродукція хурми гібридноїКозлова, О. П.; Kozlova, O.; Домарацький, Євгеній Олександрович; Domaratskiy, Yevhenii
2022Картопля: стан та перспективи вирощування на півдні УкраїниАнтипова, Лідія Климівна; Antipova, Lidiya; Сибір, Т. А.; Sybir, T.; Шаповалов, А. І.; Shapovalov, A.
2022Значення сорту квасолі при вирощуванніЦибрій-Сівак, Н. В.; Tsybrii-Sivak, N.; Бахмат, М. І.; Bakhmat, M.
2022Оптимізація асортименту плодоовочевої продукції в умовах кризи за допомогою штучного інтелектуКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Іваненко, Валерія Сергіївна; Ivanenko, Valeriya
2022Вплив строків сівби та сортових особливостей на продуктивність ріпаку озимогоСтрілецька, К. А.; Striletska, K.; Гамаюнова, Валентина Василівна; Gamayunova, Valentina
2022Вплив біопрепаратів на структуру врожаю томатів в умовах південного степу УкраїниТарабанов, Р. В.; Tarabanov, R.; Нікончук, Наталія Володимирівна; Nikonchuk, Nataliya
2022Вплив режимів зрошення і густоти стояння рослин на формування надземної маси томатів в умовах південного степу УкраїниДудник, Є. В.; Dudnyk, Ye.; Нікончук, Наталія Володимирівна; Nikonchuk, Nataliya
2022Особливості трансгенних організмів харчових продуктівКолошко, Ю. В.; Koloshko, Yu.; Груздова, В. О.; Hruzdova, V.
2022Вплив водорозчинного комплексного добрива топерс на урожайність і якість продукції картоплі, овочевих і баштанних рослинЗаверталюк, В. Ф.; Zavertaliuk, V.; Богданов, В. О.; Bohdanov, V.; Заверталюк, О. В.; Zavertaliuk, O.
2022Вплив групи стиглості гібридів кукурудзи та підживлення на процеси росту рослинРедько, О. В.; Redko, O.; Гамаюнова, Валентина Василівна; Gamayunova, Valentina
2022Вплив біопрепаратів на продуктивність цибулі ріпчастої в умовах південного степу УкраїниСаганович, С. Л.; Sahanovych, S.; Манушкіна, Тетяна Миколаївна; Manushkina, Tetyana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 25