Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 Collection home page
Конференцію зареєстровано в УкрІНТЕІ (посвідчення № 51 від 18.01. 2022 р).
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. 65 с.
Редакційна колегія:
Дробітько А. В. – доктор сільськогосподарських наук, доцент
Самойленко М. О. – доктор сільськогосподарських наук, професор
Нікончук Н. В. – кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Федорчук В. Г.– кандидат сільськогосподарських наук, доцент
У збірнику публікуються матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка відбулася 17 листопада 2022 р. на базі Миколаївського національного аграрного університету.
Робота конференції проходила за напрямами: інноваційні технології вирощування та переробки продукції овочівництва; оптимізація асортименту плодово- ягідних культур для переробної промисловості; сучасні системи технологій переробки та зберігання плодоовочевої продукції; обліково-фінансове забезпечення розвитку плодоовочівництва та економічні аспекти вирощування переробки і зберігання продукції плодоовочівництва.
Зміст матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції є точкою зору авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію організаційного комітету конференції.