Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2022 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Конференцію зареєстровано в УкрІНТЕІ (посвідчення № 51 від 18.01. 2022 р).



Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17 листопада 2022 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2022. 65 с.


Редакційна колегія:

Дробітько А. В. – доктор сільськогосподарських наук, доцент

Самойленко М. О. – доктор сільськогосподарських наук, професор

Нікончук Н. В. – кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Федорчук В. Г.– кандидат сільськогосподарських наук, доцент


У збірнику публікуються матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції», яка відбулася 17 листопада 2022 р. на базі Миколаївського національного аграрного університету.

Робота конференції проходила за напрямами: інноваційні технології вирощування та переробки продукції овочівництва; оптимізація асортименту плодово- ягідних культур для переробної промисловості; сучасні системи технологій переробки та зберігання плодоовочевої продукції; обліково-фінансове забезпечення розвитку плодоовочівництва та економічні аспекти вирощування переробки і зберігання продукції плодоовочівництва.

Зміст матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції є точкою зору авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію організаційного комітету конференції.

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Державна підтримка вирощування сільськогосподарських культур у НімеччиніБіліченко, Олександр Степанович; Bilichenko, Alexander; Барбалат, А. Ф.; Barbalat, A.
2022Автоматизація системи управління ланцюжками поставок у плодоовочевому бізнесіКурепін, Вячеслав Миколайович; Kurepin, Vyacheslav Nikolaevich
2022Економічне значення та екологізація технологій вирощування суниці садової Fragari × Ananassa DuchМанушкіна, Тетяна Миколаївна; Manushkina, Tetyana; Самойленко, Микола Олександрович; Samoylenko, Mykola
2022Абіотичні екологічні фактори та їх вплив на здоров’я людиниЛенчук, Анастасія; Lenchuk, Anastasiia; Виговська, Тетяна; Vyhovska, Tetiana
2022Технологія приготування ефірної олії коріандруФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Ізбаш, В. М.; Izbash, V.
2022Виготовлення ефірної олії з трояндиФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Морозова, А. Р.; Morozova, A
2022Технологія приготування томатного соку, пастиФедорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Багинська, Д. В.; Bahynska, D.
2022Визначення рівня якості плодів “Мавпячого персика”Федорчук, Валентина Григорівна; Fedorchuk, Valentina; Савченко, С. В.; Savchenko, S.
2022Зберігання плодоовочевої продукції у регульованому середовищіКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Піндера, Миколай Володимирович; Pinderа, Mykolay
2022Морфологічні та біологічні особливості і репродукція хурми гібридноїКозлова, О. П.; Kozlova, O.; Домарацький, Євгеній Олександрович; Domaratskiy, Yevhenii
2022Картопля: стан та перспективи вирощування на півдні УкраїниАнтипова, Лідія Климівна; Antipova, Lidiya; Сибір, Т. А.; Sybir, T.; Шаповалов, А. І.; Shapovalov, A.
2022Значення сорту квасолі при вирощуванніЦибрій-Сівак, Н. В.; Tsybrii-Sivak, N.; Бахмат, М. І.; Bakhmat, M.
2022Оптимізація асортименту плодоовочевої продукції в умовах кризи за допомогою штучного інтелектуКурепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник; Kurepin, Vyacheslav, scientific director; Іваненко, Валерія Сергіївна; Ivanenko, Valeriya
2022Вплив строків сівби та сортових особливостей на продуктивність ріпаку озимогоСтрілецька, К. А.; Striletska, K.; Гамаюнова, Валентина Василівна; Gamayunova, Valentina
2022Вплив біопрепаратів на структуру врожаю томатів в умовах південного степу УкраїниТарабанов, Р. В.; Tarabanov, R.; Нікончук, Наталія Володимирівна; Nikonchuk, Nataliya
2022Вплив режимів зрошення і густоти стояння рослин на формування надземної маси томатів в умовах південного степу УкраїниДудник, Є. В.; Dudnyk, Ye.; Нікончук, Наталія Володимирівна; Nikonchuk, Nataliya
2022Особливості трансгенних організмів харчових продуктівКолошко, Ю. В.; Koloshko, Yu.; Груздова, В. О.; Hruzdova, V.
2022Вплив водорозчинного комплексного добрива топерс на урожайність і якість продукції картоплі, овочевих і баштанних рослинЗаверталюк, В. Ф.; Zavertaliuk, V.; Богданов, В. О.; Bohdanov, V.; Заверталюк, О. В.; Zavertaliuk, O.
2022Вплив групи стиглості гібридів кукурудзи та підживлення на процеси росту рослинРедько, О. В.; Redko, O.; Гамаюнова, Валентина Василівна; Gamayunova, Valentina
2022Вплив біопрепаратів на продуктивність цибулі ріпчастої в умовах південного степу УкраїниСаганович, С. Л.; Sahanovych, S.; Манушкіна, Тетяна Миколаївна; Manushkina, Tetyana
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 25