Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865
Назва: Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави
Автори: Водовозов, А.
Юлевич, Олена Іванівна
Ulevich, Olena
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Водовозов А., Юлевич О. Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кави // ΛΌГOΣ : збірник наукових праць. 2020. Вип. 1. С. 14-19. https://doi.org/10.36074/03.04.2020.v2.04
Короткий огляд (реферат): В роботі наведені основні етапи виготовлення обсмаженої кави, детально розглянуті процеси ферментації та обсмажування зерен, їх особливості і характер впливу на якість кінцевого продукту. Надано хімічний склад кавових зерен, охарактеризовано хімічні перетворення під час обсмажування та вплив їх на органолептичні особливості напою та на організм людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/13865
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1696-Текст роботи-2700-1-10-20200404.pdf844,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.