Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва"Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Petrova, Olena; Петрова, Олена Іванівна; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Aleksandr; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2020Технологічна практикаПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2020Ознайомча практикаПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2020Виробнича практикаПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Petrova, Olena; Петрова, Олена Іванівна; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Aleksandr
2020Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр", спеціальність 181 - "Харчові технології"Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2021Технологія м'яса, м'ясопродуктів та рибиСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana
2021Товарознавство харчових продуктів. Частина 2. Товарознавство продовольчих товарів тваринного походженняПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina
2020Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Загально-технологічна з переробки продукції тваринництва"Підпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Petrova, Olena; Петрова, Олена Іванівна; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Aleksandr
2022Науково-дослідна робота студентівПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Савінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana
2022Виробнича (переддипломна) практикаПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya