Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 449
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Прикладна зоологіяКрамаренко, Сергій Сергійович; Kramarenko, Sergej
2021Екологія в тваринництвіКрамаренко, Сергій Сергійович; Kramarenko, Sergej
2021Ветеринарна фармакологіяКот, Стах Петрович; Kot, Stah; Кириченко, Віктор Анатолійович; Kyrychenko, Viktor; Лумедзе, Імін Халідович; Бондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla; Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir; Лумедзе, Тетяна Сеіт-Меметівна
2021Основи фахової діяльностіНежлукченко, Тетяна Іванівна; Калиниченко, Галина Іванівна; Kalinichenko, Galina
2021Гігієна тваринБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Управління технологіями виробництва продукції тваринництваСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Люта, Ірина Миколаївна; Lіuta, Iryna
2021Загальна мікробіологія і вірусологіяКириченко, Віктор Анатолійович; Kyrychenko, Viktor; Кот, Стах Петрович; Kot, Stah; Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir; Лумедзе, Імін Халідович; Lumedze, Imin
2021Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 4Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Генетика у ветеринарній медицині та основи розведення тваринГиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2021Генетика з біометрієюГиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2021Загальна та молекулярна генетикаГиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2021Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 2Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2021Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 3Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Зюзько, Алла Валентинівна; Ziuzko, Alla; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila
2021Клінічна діагностика хвороб тваринЛумедзе, Імін Халідович; Lumedze, Imin; Кот, Стах Петрович; Kot, Stah; Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir; Кириченко, Віктор Анатолійович; Kyrychenko, Viktor; Лумедзе, Тетяна Семенівна; Lumedze, Tetyana
2021Технологія виробництва продукції вівчарстваКитаєва, Алла Павлівна; Kitaeva, Alla
2021Кухні країн світуДанильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2021Технологія виробництва молока і яловичиниПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021БіоетикаПатрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila
2021Соціальна та екологічна безпека діяльностіПатрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila; Коцюбенко, Ганна Анатоліївна; Kotsyubenko, Anna
2021Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюКоцюбенко, Ганна Анатоліївна; Kotsyubenko, Anna; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 449