Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 426
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021ЕкологіяКрамаренко, Сергій Сергійович; Kramarenko, Sergej
2021ЕкологіяКрамаренко, Сергій Сергійович; Kramarenko, Sergej
2021МетрологіяПатрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila; Стародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
2021МетрологіяПатрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila; Коцюбенко, Ганна Анатоліївна; Kotsyubenko, Anna; Люта, Ірина Миколаївна; Lyuta, Iryna; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
2021Годівля сільськогосподарської птиціКравченко, Олена Олександрівна; Kravchenko, Helen; Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir
2021Годівля тварин і технологія кормів. Зоохіманаліз кормівКравченко, Олена Олександрівна; Kravchenko, Helen
2021Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництвГалушко, Ірина Анатоліївна; Galushko, Irina
2021Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництвГалушко, Ірина Анатоліївна; Galushko, Irina
2021Біологія продуктивності сільськогосподарських тваринГалушко, Ірина Анатоліївна; Galushko, Irina
2021Кріобіологія і кріомедицинаГалушко, Ірина Анатоліївна; Galushko, Irina
2021Товарознавство харчових продуктів. Частина 2. Товарознавство продовольчих товарів тваринного походженняПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina
2020Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО «Магістр», спеціальність 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir; Кириченко, Віктор Анатолійович; Kyrychenko, Viktor; Кот, Стах Петрович; Kot, Stah; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2021Технологія виробництва кулінарної продукції. Частина 1Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Стріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila
2021Фізіологія тваринЮлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena
2021Розведення тваринКаратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2021Технологія виробництва кулінарної продукціїПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan
2020Технологія виробництва молока і яловичиниПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana
2021Санітарна екологіяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Гігієна тваринБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Гігієна тваринБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 426