Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 426
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Товарознавство харчових продуктів. Частина 1. Товарознавство продовольчих товарів рослинного походженняПідпала, Тетяна Василівна; Podpalaya, Tatiana; Petrova, Olena; Петрова, Олена Іванівна; Данильчук, Галина Анатоліївна; Danylchuk, Galina
2021Технологія відтворення тваринМельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir; Кравченко, Олена Олександрівна; Kravchenko, Helen; Когут, Олена Сергіївна
2021Організація виробництва в закладах харчуванняСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Дизайн страв та кондитерських виробівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Шевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2021Технологія жирів та жирозамінниківСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Петрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena
2021Виробництво харчових яєцьПатрєва, Людмила Семенівна; Patreva, Ludmila; Люта, Ірина Миколаївна; Lyuta, Iryna
2020Ветеринарна мікробіологіяКот, Стах Петрович; Kot, Stah; Кириченко, Віктор Анатолійович; Kyrychenko, Viktor; Лумедзе, Імін Халідович; Бондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla; Мельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir
2021Санітарна екологіяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2021Санітарна екологіяБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2020Методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики з промислової біотехнологіїГорбатенко, Ігор Юрійович; Horbatenko, Ihor; Юлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena
2020Методичні рекомендації щодо проходження виробничої (переддипломної) практики з проєктування біотехнологічних виробництвГорбатенко, Ігор Юрійович; Horbatenko, Ihor; Юлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena
2020Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" та "Магістр",спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"Нежлукченко, Тетяна Іванівна; Калиниченко, Галина Іванівна; Kalinichenko, Galina; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Китаєва, Алла Павлівна; Kitaeva, A.; Іванова, Віра Дмитрівна; Ivanova, Vira; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail
2021Технологія переробки побутових відходів та відходів сільського господарстваКаратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2021Технологія переробки побутових відходів та відходів сільського господарстваКаратєєва, Олена Іванівна; Karateeva, Helena
2020ІмунобіотехнологіяГорбатенко, Ігор Юрійович; Horbatenko, Ihor; Гиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail; Галушко, Ірина Анатоліївна; Galushko, Irina; Кугут, Н. С.
2020Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловостіСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2020Технологія молока і молочних продуктівКрамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
2020Сертифікація персоналуСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Каницька, Ірина Вікторівна
2020Стандартизація продукції та послугСтародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey; Каницька, Ірина Вікторівна
2020Технологія цукрового виробництваПетрова, Олена Іванівна; Petrova, Olena; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Alexander
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 426