Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22279
Назва: Influence of starch products on the vitality and activity of lactic acid bacteria in yogurt
Автори: Ivashchenko, Olga
Khonkiv, Myroslav
Стабніков, Віктор Петрович
Stabnikov, Viktor
Polishchuk, Galyna
Marynin, Andrii
Buniowska-Olejnik, Magdalena
Ключові слова: Yogurt
Maltodextrin
Starch syrup
Lactic Acid
Bacteria
Acidity
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Influence of starch products on the vitality and activity of lactic acid bacteria in yogurt / O. Ivashchenko, M. Khonkiv, V. Stabnikov, G. Polishchuk, A. Marynin, M. Buniowska-Olejnik. Ukrainian Food Journal. 2023. Vol. 13(1). P. 162–174. URL: https://doi.org/10.24263/2304-974X-2024-13-1-11
Короткий огляд (реферат): Products of enzymatic hydrolysis of corn starch are promising multifunctional ingredients in yogurt, but their use requires studying their influence on the vitality and activity of lactic acid bacteria, as well on some physico-chemical characteristics of the product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22279
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf459,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.