Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 921-930 зі 2033.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Шляхи збільшення виробництва продукції вівчарства у Миколаївській областіЛихач, Вадим Ярославович; Калиниченко, Галина Іванівна; Lihach, Vadim; Kalinichenko, Нalina
2019Якісні показники спермопродуктивності кнурів сучасних порідМельник, Володимир Олександрович; Melnik, Vladimir; Кравченко, Олена Олександрівна; Kravchenko, Helen
2019Організація інтeнсивної потокової тeхнології відтворeння свинeй в умовах племзаводуКогут, О. С.; Kogut, E.
2019Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатівСтріха, Людмила Олександрівна; Strikha, Ludmila; Підпала, Тетяна Василівна; Pidpala, Tatiana; Крамаренко, Олександр Сергійович; Kramarenko, Olexander
2019Нові вимоги до маркування харчових продуктівПатрєва, Людмила Семенівна; Patryeva, Ludmila
2019Особливості методів підбору в період створення української червоної молочної породиПідпала, Тетяна Василівна; Шевчук, Наталя Петрівна; Pidpala, Tetyana; Shevchuk, Natalya
2019Оцінка інбридингу в різні етапи виведення української червоної молочної породи великої рогатої худобиПідпала, Тетяна Василівна; Шевчук, Наталя Петрівна; Pidpala, Tetyana; Shevchuk, Natalya
2018Потенціал високопродуктивних родин корів української червоної молочної породиШевчук, Наталя Петрівна; Shevchuk, Natalya
2019Методичні рекомендації з організації та проведення державної атестації-випускного (підсумкового) кваліфікаційного іспиту здобувачів вищої освіти спеціальностей: - "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" 162 - "Біотехнології та біоінженеріГиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail; Трибрат, Руслан Олександрович; Tribrat, Ruslan; Стародубець, Олексій Олександрович; Starodubets, Aleksey
2019Гігієна та санітарія харчових виробництвБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla